Info

OVER MIJN FOTOGRAFIE

Eerst zal ik mij even voorstellen, ik ben Tine Visser van Portretjes van Tine. En woon in Wâlterswâld, Noordoost Friesland, vlakbij Dokkum. Graag wil ik wat meer vertellen over mijn fotografie. Met fotografie mooie herinneringen maken, dat is de grote uitdaging. Lifestyle, moment design, portret en familie fotografie vind ik ontzettend mooi, daarom heb ik mij gespecialiseerd in deze fotografie. Lifestyle en Moment Design zijn nieuwe begrippen in de fotografie, heel leuk en dankbaar om te doen. Het dagelijkse leven, de ontspannen sfeer maar ook heel verdrietige momenten, gevoel speelt hierbij een grote rol. Het vastleggen hiervan zijn de mooiste en dierbaarste herinneringen voor later.

Ik houd van daglicht en natuurlijke kleuren, ieder tijdstip heeft zo zijn eigen kleur en is elke dag weer anders. Deze kleuren zie je dan ook weer terug in de authentieke foto’s. De van nature frisse kleuren maken de foto’s tijdloos zodat je lang van de foto’s kunt genieten. Bovendien sluiten deze natuurlijke tinten mooi aan bij de kleurtrend van nu, ‘Bright skies’. ‘Licht, luchtig en optimistisch blauw, als balsem voor de ziel’. Maar houdt u meer van de nu zo populaire zware warme tinten (orange-, caramel-, hazelnoot-, koffie-, of choco tinten), met een kleine bewerking zien uw foto’s er super trendy uit.
Ook volg ik regelmatig (online) workshops en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Zo hoop ik in de toekomst van mijn werk mijn hobby te kunnen maken want fotograferen blijft leuk!

Ik fotografeer uitsluitend met professioneel apparatuur en maak gebruik van het van nature aanwezige licht. Hierdoor ontstaan mooie zachte kleuren.

Ook voor u maak ik graag leuke foto’s voor een betaalbare prijs.