Info

OVER MIJN FOTOGRAFIE

Eerst zal ik mij even voorstellen, ik ben Tine Visser van Portretjes van Tine en woon in Wâlterswâld, Noordoost Friesland, vlakbij Dokkum. Gedreven en enthousiast allround fotograaf met een missie. Graag wil ik u wat meer vertellen over mijn fotografie. Met fotografie mooie herinneringen maken, dat is de grootste uitdaging. Lifestyle-, bedrijfs- en portretfotografie vind ik ontzettend mooi, daarom heb ik mij gespecialiseerd in deze fotografie. Lifestyle is een betrekkelijk nieuw begrip in de fotografie, hieronder valt o.a. bruidsfotografie maar ook geboorte- en rouw- en gezinsfotografie. Al deze bijzondere gebeurtenissen zijn heel leuk en dankbaar om te fotograferen. Het dagelijkse leven met feestelijke gebeurtenissen maar ook heel verdrietige momenten horen er bij. Gevoel speelt hierbij een grote rol. Het vastleggen van deze gevoelens zijn de mooiste en dierbaarste herinneringen voor later.

Als ervaren fotograaf heb ik mij daarnaast verdiept in bedrijfsfotografie, professionele foto’s zijn daarbij van essentieel belang. Om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te presenteren is een combinatie met dronefotografie ook mogelijk. Bedrijfsfotografie is een breed vlak, ook personal branding fotografie hoort hier bij. Er kunnen abonnementen afgesloten worden zodat u altijd beschikt over de nieuwste foto´s. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Ik beschik over professionele lichtgevoelige apparatuur van Canon, waardoor ik ook onder moeilijke lichtomstandigheden (en zonder flitslicht) goede foto’s kan maken. Ik heb altijd een backup camera mee, voor het geval dat ik voor vervelende onverwachte verrassingen zou komen te staan.

Voor luchtfotografie maak ik gebruik van DJI drones, maar welke drone het meest geschikt is hangt af van het wat er gefilmd of gefotografeerd moet worden. De drones zijn uitgerust met een zeer goede camera voor haarscherpe opnames in Ultra HD 4K formaat.

Ik houd van daglicht en natuurlijke kleuren, ieder tijdstip heeft zo zijn eigen kleur en is elke dag weer anders. Deze kleuren ziet u dan ook weer terug in de authentieke foto’s. De van nature frisse kleuren maken de foto’s tijdloos zodat u lang van de foto’s kunt genieten.

Ook voor u maak ik graag foto’s voor een betaalbare prijs.