Test

NEWBORN LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Afgelopen week in Emmeloord een fotoshoot van Bas en zijn familie mogen doen. Bas is nog heel jong, nog maar zeventien dagen oud. Heel bijzonder om zo’n jonge baby te fotograferen. Zo mooi om ook detailfoto’s te maken want later, als ze groot zijn kun je je niet meer voorstellen hoe klein de handjes en de voetjes waren. En natuurlijk de beide broertjes samen op de foto, Niels is super trots op zijn kleine broertje Bas, zo lief ❤

Dit zijn de mooiste momenten om voor altijd te bewaren.

BEKIJKEN

Je zult je verbazen hoe snel je kindje groeit, voor je het weet kun je je niet meer voorstellen hoe klein je kindje was bij de geboorte. Het prilste begin van het leven van je kindje. Deze mooiste momenten tot in de kleinste details voor altijd bewaren. Neem vrijblijvend contact op, dan maken we een onvergetelijke herinnering aan jullie babytijd!

De kosten voor drone opnames beginnen bij € 185,-. Voor dit bedrag wordt er tot 1,5 uur op locatie gefilmd en worden vervolgens de 4K drone opnames ruw aangeleverd.

Bij een TFP fotoshoot (gratis opname) geldt het volgende: De fotoshoot vindt plaats dichtbij de woonplaats van de fotograaf, daardoor worden er geen reiskosten in rekening gebracht. U ontvangt minimaal 6 digitale foto’s (minimaal 1200 px) die u kunt gebruiken voor uw sociale media. Het logo van de fotograaf staat op de foto, die mag u niet verwijderen zie algemene voorwaarden. HR (hoge resolutie) fotobestanden kunt u voor € 12,50 per stuk via de mail bij mij bestellen om zelf uw foto’s af te drukken. Deze foto’s zijn uiteraard zonder logo. Ook hier, zodra de betaling van het aantal bestelde foto’s op mijn bankrekening zichtbaar is, ontvangt u een link om de foto’s via WeTransfer te downloaden.

Na de fotoshoot kunt u de de foto’s (verkleind 1400 px) bekijken en bestellen op een persoonlijke pagina. 
Losse digitale fotobestanden kunt u voor € 12,50 per stuk in HR (hoge resolutie) via de mail bij mij bestellen om zelf uw foto’s af te drukken. Zodra de betaling van het aantal bestelde foto’s en de eventuele extra personen of gemaakte fotografie uren op mijn bankrekening zichtbaar is, ontvangt u een link om de foto’s via WeTransfer te downloaden.

Voor mooie professionele afdrukken adviseer ik Profotonet voor hoge kwaliteit afdrukken en prachtige kleuren. Speciale afdrukken kunt u ook door mij laten verzorgen. De verschillende mogelijkheden kunt u bij mij bekijken en voelen, van fine art prints tot wanddecoraties.

Voor speciale maten bij voorbeeld afdrukken 21 x 29.7 cm (A4 formaat) en vergrotingen, adviseer ik Fotogeschenk voor passende vergrotingen in de mooiste kleuren. Voor standaardmaten en leuke aanbiedingen kunt u terecht bij Fotocadeau of Bestecanvas.

Zondag 14 mei is het moederdag

Wil jij dit jaar een extra bijzonder en waardevol cadeau geven?

Geef op moederdag een fotoshoot met het hele gezin.

Moeders en grootmoeders zijn hier vast heel blij mee.

DRONEFOTOGRAFIE

Ook voor luchtfoto´s van uw huis kom ik graag bij u langs om de mooiste foto´s voor u te maken. Dronefotografie is een mooie aanvulling voor fotoshoots en bruidsfotografie. Maar ook voor vastgoed- en bedrijfsfotografie zijn deze drones uitermate geschikt.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Vastgoed-, branding- en bedrijfsfotografie al dan niet in combinatie met dronefotografie behoort ook tot de mogelijkheden. Fotografie, precies afgestemt op al uw wensen.

Afgelopen week in Emmeloord een fotoshoot van Bas en zijn familie mogen doen. Bas is nog heel jong, nog maar zeventien dagen oud. Heel bijzonder om zo’n jonge baby te fotograferen. Zo mooi om ook detailfoto’s te maken want later, als ze groot zijn kun je je niet meer voorstellen hoe klein de handjes en de voetjes waren. En natuurlijk de beide broertjes samen op de foto, Niels is super trots op zijn kleine broertje Bas, zo lief ❤

SPECIALE GELEGENHEDEN

Speciale gelegenheden, te denken aan een huwelijk, newborn/baby, uitvaart/afscheid, jubileum, etc. Incl. alle professioneel nabewerkte foto’s, aangeleverd op USB stick in HR kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Bedrijfsfotografie, bijvoorbeeld zakelijke reportages, personal branding en profielfoto’s. Incl. alle professioneel nabewerkte foto’s, aangeleverd op USB stick in HR kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook kunt u giftcards bestellen, deze kaartjes zijn inwisselbaar voor de bovenstaande fotoshoots maar kunnen ook gebruikt worden als kortingskaartje. Deze cadeaukaartjes zijn altijd leuk om te krijgen!

Dit is een persoonlijk pagina. Na de fotoshoot kunt u hier de foto’s met logo (verkleind 1400 px) bekijken.
Losse digitale fotobestanden kunt u voor € 7,50 per stuk in HR (hoge resolutie) via de mail bij mij bestellen, deze fotobestanden zijn uiteraard zonder logo. Zodra de betaling van het aantal bestelde foto’s op mijn bankrekening zichtbaar is, ontvang je een link om de foto’s via WeTransfer te downloaden.

IBAN: NL95 INGB 0657 2367 48 t.n.v. T.M. Visser.

Dit is een persoonlijk pagina. Na de fotoshoot kun je hier de foto’s (verkleind 1400 px) bekijken.
Losse digitale fotobestanden kun je voor € 12,50 per stuk in HR (hoge resolutie) via de mail bij mij bestellen om zelf je foto’s af te drukken. Zodra de betaling van het aantal bestelde foto’s op mijn bankrekening zichtbaar is, ontvang je een link om de foto’s via WeTransfer te downloaden.

IBAN: NL95 INGB 0657 2367 48 t.n.v. T.M. Visser.

Voor mooie professionele afdrukken adviseer ik  Profotonet voor hoge kwaliteit afdrukken en prachtige kleuren.

Voor speciale maten bij voorbeeld afdrukken 21×29.70 cm (A4 formaat) en vergrotingen, adviseer ik Fotogeschenk voor passende vergrotingen in de mooiste kleuren.

Speciale afdrukken kunt u ook door mij laten verzorgen. De verschillende mogelijkheden kunt u bij mij bekijken en voelen, van fine art prints tot wanddecoraties.