Tarieven

DE TARIEVEN VOOR EEN FOTOSHOOT

~ BRONS ~

€ 75,-

Fotoshoot op een locatie naar keuze,

30 minuten tot 1 uur fotografie

Online galerij 10 – 20 foto’s

Incl. 5 professioneel nabewerkte foto’s in hoge resolutie naar keuze

Extra foto’s bestellen uit online galerij € 7,50 per foto

~ ZILVER ~

€ 100,-

Fotoshoot op een locatie naar keuze

30 minuten tot 1 uur fotografie

Online galerij 15 – 25 foto’s

Incl. 10 professioneel nabewerkte foto’s in hoge resolutie naar keuze

Extra foto’s bestellen uit online galerij € 7,50 per foto

~ GOUD ~

€ 125,-

Fotoshoot op een locatie naar keuze

30 minuten tot 1 uur fotografie

Online galerij 20 – 30 foto’s

Incl. 15 professioneel nabewerkte foto’s in hoge resolutie naar keuze

Extra foto’s bestellen uit online galerij € 7,50 per foto

Een fotoshoot is tot en met 5 personen, elk persoon extra € 5,-

Verzending van de foto’s via Wetransfer

Ook kunt u giftcards bestellen, deze kaartjes zijn inwisselbaar voor de bovenstaande fotoshoots maar kunnen ook gebruikt worden als kortingskaartje voor een fotoshoot. Deze cadeaukaartjes zijn altijd leuk om te krijgen!

CADEAUKAARTJES BEKIJKEN

B

SPECIALE GELEGENHEDEN

Speciale gelegenheden, te denken aan een huwelijk, newborn/baby, uitvaart/afscheid, jubilea, etc. Incl. alle professioneel nabewerkte foto’s in HR kwaliteit, aangeleverd op een USB stick in een bijpasend mooi doosje. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

BEDRIJSFOTOGRAFIE

Bedrijfsfotografie, bijvoorbeeld zakelijke reportages, content fotografie, personal branding en profielfoto’s, etc. Incl. alle professioneel nabewerkte foto’s in HR kwaliteit, aangeleverd voor uw eigen online beeldbank. Vraag vrijblijvend een offerte aan of meer informatie over een passend abonnenment. Zo heeft u altijd de nieuwste foto´s direct beschikbaar.

DRONEFOTOGRAFIE

Dronefotografie is een mooie aanvulling voor fotoshoots en bruidsfotografie. Maar ook voor foto’s van b.v. huizen en gebouwen of bijzondere locaties en evenementen. Ook inspectie fotografie voor bedrijven of presentatie foto’s voor uw onderneming maar ook voor mooie luchtfoto’s van uw eigen huis behoren tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Standaard tarief € 125,00 per uur.

ANDERE PRENTJES

BEKIJKEN

Losse professioneel nabewerkte foto’s in hoge resolutie, zijn met licentie te koop. Deze foto’s zijn heel leuk voor aan de wand of te gebruiken voor webdesign, magazines, brochures en flyers. De prijs is afgestemd op de oplage van de afbeelding. Dit maakt uw afbeelding uniek.

* Prijzen en licentievoorwaarden op aanvraag

U kunt bij mij terecht voor afdrukken op de beste professionele papiersoorten en vergrotingen voor aan de muur. De verschillende mogelijkheden kunt u bij mij bekijken, variërend van fine art prints tot wanddecoraties. Met mijn ervaring en expertise kan ik u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw afdrukken. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en om uw afdrukken te laten verzorgen. Afdrukken in hoge kwaliteit en prachtige kleuren!

* De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Wâlterswâld (daarbuiten 0,30 per km)