Tarieven

DE TARIEVEN VOOR EEN FOTOSHOOT

~ BRONS ~

€ 75,-

Fotoshoot op een locatie naar keuze

30 min tot 1 uur fotografie

Bestelpagina 10 – 20 foto’s € 7,50 per stuk

Incl. 5 digitale HR bestanden naar keuze

~ ZILVER ~

€ 100,-

Fotoshoot op een locatie naar keuze

30 min tot 1 uur fotografie

Bestelpagina 15 – 25 foto’s € 7,50 per stuk

Incl. 10 digitale HR bestanden naar keuze

~ GOUD ~

€ 125,-

Fotoshoot op een locatie naar keuze

30 min tot 1 uur fotografie

Bestelpagina 20 – 30 foto’s € 7,50 per stuk

Incl. 15 digitale HR bestanden naar keuze

Een fotoshoot is tot en met 5 personen, elk persoon extra € 5,-

Voor alle of extra fotografie € 80,- per 1/2 uur.

Speciale gelegenheden (huwelijk, newborn/baby, uitvaart/afscheidsfotografie, jubileum, bedrijfsfotografie en personal branding fotografie prijzen op aanvraag.
Hierbij worden na de betaling van de factuur, alle foto’s aangeleverd op USB stick in HR kwaliteit.

De afspraak voor de fotoshoot is pas definitief als de betaling van de gekozen fotoshoot ontvangen is. Deze betaling kunt u doen met vermelding van de fotoshoot en uw e-mailadres.

Na de fotoshoot kunt u de de foto’s (verkleind 1400 px) bekijken en bestellen op een persoonlijke pagina. 
Losse digitale fotobestanden kunt u voor € 12,50 per stuk in HR (hoge resolutie) via de mail bij mij bestellen om zelf uw foto’s af te drukken. Zodra de betaling van het aantal bestelde foto’s en de eventuele extra personen of gemaakte fotografie uren op mijn bankrekening zichtbaar is, ontvangt u een link om de foto’s via WeTransfer te downloaden.

IBAN: NL95 INGB 0657 2367 48 t.n.v. T.M. Visser.

Voor mooie professionele afdrukken adviseer ik  Profotonet voor hoge kwaliteit afdrukken en prachtige kleuren. Speciale afdrukken kunt u ook door mij laten verzorgen. De verschillende mogelijkheden kunt u bij mij bekijken en voelen, van fine art prints tot wanddecoraties.

Voor speciale maten bij voorbeeld afdrukken 21×29.70 cm (A4 formaat) en vergrotingen, adviseer ik Fotogeschenk voor passende vergrotingen in de mooiste kleuren.

Bij een TFP fotoshoot (gratis opname) geldt het volgende: De fotoshoot vindt plaats dichtbij de woonplaats van de fotograaf, daardoor worden er geen reiskosten in rekening gebracht. U ontvangt minimaal 6 digitale foto’s (minimaal 1200 px) die u kunt gebruiken voor uw sociale media. Het logo van de fotograaf staat op de foto, die mag u niet verwijderen zie algemene voorwaarden. HR (hoge resolutie) fotobestanden kunt u voor € 12,50 per stuk via de mail bij mij bestellen om zelf uw foto’s af te drukken. Deze foto’s zijn uiteraard zonder logo. Ook hier, zodra de betaling van het aantal bestelde foto’s op mijn bankrekening zichtbaar is, ontvangt u een link om de foto’s via WeTransfer te downloaden.

* De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Wâlterswâld (daarbuiten €0,30 per km)